VÝMENA TOVARU

VÝMENA TOVARU

  1. Tovar, zakúpený cez e-shop môžu zákazníci vymeniť do 14 dní aj bez dôvodu.
  2. Pripravte si dva dôležité dokumenty – faktúru a vytlačený (môžete tiež poslať potrebné dokumenty e-mailom, aby ste sa vyhli zbytočnému tlačeniu) a vyplnený formulár "Výmenný formulár". Potrebné údaje na vyplnenie formulára nájdete na faktúre a v spätnom maily o potvrdenie objednávky. Oba dokumenty vložte do balíka spolu s meneným tovarom (môžete tiež poslať potrebné dokumenty e-mailom, aby ste sa vyhli zbytočnému tlačeniu).
  3. Produkty, ktoré chcete vymeniť, odporúčame vracať v pôvodnom obale. Musia byť zároveň nepoužité, nepoškodené, vrátane prípadného príslušenstva a použiteľné na ďalší predaj. Zásielku starostlivo zabaľte, aby pri doprave nedošlo k jej poškodeniu.
  4. Balík zašlite poistený, alebo doporučene na adresu uvedenú nižšie. Zásielku na dobierku si na danej adrese bohužiaľ nikto z nás nemôže prevziať, takže by sa vrátila späť vám a k výmene tovaru by nedošlo. To isté platí v prípade využitia služby „Balík na poštu“, ktorú rovnako nie je možné použiť na výmenu.
  5. Pokiaľ sa jedná o prvú výmenu produktu či produktov, zašleme vám nový požadovaný tovar a uhradíme jeho dopravu. Pokiaľ by sa jednalo o ďalšie výmeny z totožného nákupu, budeme už poštovné účtovať.
  6. Po obdržaní vašej zásielky nám bude trvať približne 3–5 pracovných dní, než ju vybavíme. Vo výnimočných prípadoch sa proces môže predĺžiť na 8–10 pracovných dní.

 

DÔLEŽITÉ!

Pri odoslaní spätného balíka Vás prosíme aby ste zadali naše telefónne číslo +421908 448 860,

aby nás mohli kontaktovať o doručení.

Tiež prosíme zaslat fotokópiu o dodacom lístku, aby sme vedeli akým spôsobom a kuriérom ste nám poslali balík.

Tovar spolu s hore uvedenými dokladmi zasielajte na adresu:


Baby Brands s.r.o.

Hlavná 2/A

Štúrovo 943 01

 

inak balík nebude prevzatí!

 

Pre výmenný formulár kliknite sem>>>

heureka.sk najnakup.sk pricemania.sk tovar.sk shop-mania.sk tatrabanka_sk